Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش اقتصادآنلاین، مدیر عملیات فرابورس ایران در بیانیه‌ای از عدم تأیید معاملات برخی نمادهای معاملاتی زیرمجموعه تملی (اوراق تسهیلات مسکن بانک ملی) در تاریخ چهارشنبه ۲۱ آبان خبر داد.

اگرچه فرابورس علتی برای لغو این معاملات ذکر نکرد، اما به نظر می‌رسد عدم رعایت قوانین و مقررات اعلام شده، علت لغو معاملات این نمادها باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اطلاعیه مدیریت عملیات بازار فرابورس آمده:

«به اطلاع می‌رساند معاملات امروز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۸/۲۱ در نمادهای معاملاتی اوراق تسهیلات مسکن بانک ملی (تملی ۷۰۶۱)، (تملی ۷۰۳۱)، (تملی ۷۰۸۱)، (تملی ۸۰۴۱)، (تملی ۷۰۴۱)، (تملی ۷۰۱۱)، (تملی ۸۰۲۱)، (تملی ۷۱۱۱)، (تملی ۷۱۲۱)، (تملی ۷۰۷۱)، (تملی ۸۰۱۱)و (تملی ۷۱۰۱) مورد تأیید قرار نگرفت.»

اوراق تسهیلات مسکن بانک ملی در معاملات امروز با افزایش قیمت مواجه شد و در یکی از نمادها (تملی ۷۰۴: اوراق تسیلات مسکن صادره در تیرماه سال ۹۷) به ۲۰۶ هزار تومان رسید این نماد در آخرین معامله هفته گذشته ۱۹۶ هزار و ۸۰۰ تومان به فروش رسیده بود.

سایر نمادهای زیرمجموعه اوراق تسهیلات مسکن بانک ملی نیز افزایش قیمت داشتند؛ تملی ۷۰۱، ۱۳۹ هزار و ۸۷۰ تومان؛ تملی ۷۰۳، ۱۰۵ هزار و ۱۰۰ تومان؛ تملی ۷۱۰، ۱۰۳ هزار و ۲۰۶ تومان.

این در حالی است که وام مسکنِ بانک ملی به دلیل پیچیدگی‌هایی که دارد و همچنین نیاز به سپرده گذاری در بانک مذکور، با استقبال کمتری از سوی وام گیرندگان مواجه می‌شود؛ بسیاری از متقاضیان دریافت وام مسکن ترجیح می‌دهند به دلیل بالا بودن رقم وام مسکن بانک عامل بخش مسکن و همچنین ساده بودن روند دریافت آن، این بانک را برای دریافت تسهیلات مربوطه انتخاب کنند.

همچنین حجم معاملات اوراق تملی در مقایسه با اوراق تسه، نشان می‌دهد که از تملی برای دریافت تسهیلات مسکن، کمترین استفاده صورت می‌گیرد؛ به عنوان مثال در معاملات امروز اوراق تسهیلات مسکن، صرفاً از نماد تسه ۹۹۰۷ (اوراق مسکن صادره در مهر امسال) ۷۸ هزار برگه فروخته شد؛ در سایر نمادهای زیرمجموعه تسه نیز بین هزار تا ۸ هزار برگه به فروش رسید؛ مجموع معاملات نیز حدود ۳ هزار فقره بود.

حال آنکه در اوراق تسهیلات مسکن بانک ملی، در حدوداً ۱۰ نماد زیرمجموعه تملی، بین یک برگه تا ۷۰ برگه و مجموعاً کمتر از ۲۰ فقره معامله دست به دست شد.

به گفته کارشناسان، علت بالا بودن قیمت اوراق تسهیلات مسکن بانک ملی، زیر بار نرفتن شورای عالی بورس و شورای پول و اعتبار برای اعمال محدودیت زمانی فروش برگه‌های تسهیلات مسکن تملی است؛ مشابه محدودیت‌هایی که برای اوراق تسهیلات مسکن بانک عامل بخش مسکن (تسه) وجود دارد و خریدار تسه نمی‌تواند تا ۴ ماه از زمان خرید این برگه‌ها، اقدام به فروش کند که درنتیجه از میزان جولان سفته بازان و دلالان در این ابزار فرابورسی کاسته می‌شود.

اما خرید و فروش اوراق تملی بدون محدودیت بوده و همین موضوع سبب می‌شود تا سفته بازان این اوراق را هدف نوسان گیری و دلالی‌های خود قرار دهند.

پربیننده ترین زمان اعطای کارت اعتباری سهام عدالت مشخص شد سقوط آزاد ارزش پالایش یکم/ گرفتاری خریداران پالایش یکم در منجلاب ناهماهنگی‌ها اوضاع بورس از این بدتر می‌شد؟ ارزش سهام عدالت من (۱۴ آبان ماه) برگزاری جلسه فوق العاده شورای عالی بورس برای بررسی افت شاخص‌ها‌ / زمینه عرضه شرکت‌های پالایشی و پتروشیمی در بورس فراهم است

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: فرابورس اوراق تسهیلات مسکن اوراق مسکن اوراق اوراق تسهیلات فروش اوراق قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۱۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش قیمت مسکن در تهران / یک متر خانه ۸۱۶.۳ میلیون تومان!

به گزارش خبرگزاری مهر، گزارش «تحولات معاملات بازار مسکن شهر تهران در فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳» که برگرفته از آمارهای خام سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات کشور است، توسط اداره بررسی‌ها و سیاست‌های اقتصادی‌بانک مرکزی تهیه و منتشر شده است.

بر اساس این گزارش، در فروردین‌ماه امسال، تعداد آپارتمان‌های مسکونی معامله شده در شهر تهران به ۱.۵ هزار واحد مسکونی رسید که نسبت به ماه قبل و ماه مشابه سال قبل به ترتیب ۷۵.۶ و ۱۴.۲ درصد کاهش نشان می‌دهد. متوسط قیمت خرید و فروش یک متر مربع زیربنای واحد مسکونی معامله شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی شهر تهران ۸۱۶.۳ میلیون ریال بود که حاکی از افزایش ۰.۲ درصدی نسبت به ماه قبل است.

حجم معاملات مسکن در شهر تهران نصف شد!

بررسی توزیع تعداد واحدهای مسکونی معامله شده در شهر تهران به تفکیک عمر بنا در فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳ حاکی از آن است که از مجموع ۱۵۰۸ واحد مسکونی معامله شده، واحدهای تا ۵ سال ساخت با سهم ۳۰.۱ درصد، بیشترین سهم را به خود اختصاص دادند. سهم مذکور در مقایسه با فروردین‌ماه سال قبل حدود ۱.۷ واحد درصد افزایش یافته است.

افزایش ۲۲.۹ درصدی مسکن نسبت به مشابه سال قبل

در فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳، متوسط قیمت یک متر مربع زیربنای واحد مسکونی معامله شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی شهر تهران ۸۱۶.۳ میلیون ریال بود که نسبت به ماه قبل و ماه مشابه سال قبل به ترتیب ۰.۲ و ۲۲.۹ درصد افزایش نشان می‌دهد.

در میان مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران، بیشترین متوسط قیمت یک متر مربع زیربنای مسکونی معامله‌شده معادل ۱۵۰۴.۲ میلیون ریال به منطقه ۱ و کمترین آن با ۴۲۳.۶ میلیون ریال به منطقه ۱۸ تعلق داشته است.

کد خبر 6099594 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • طرح نهضت ملی مسکن از اولویت های بانک مسکن در سیاست های اعتباری سال جاری است
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان
  • جهش قیمت مسکن در تهران/ یک متر خانه ۸۱.۶ میلیون تومان!
  • جهش قیمت مسکن در تهران / یک متر خانه ۸۱۶.۳ میلیون تومان!
  • گزارش جدیداز قیمت مسکن در تهران/مسکن ۰.۲ درصد افزایش یافت
  • دلالان نقره داغ شدند؛ ابلاغ قانون قیمت‌گذاری در بازار مسکن
  • دلالان نقره داغ شدند؛ تعیین قانون قیمت‌گذاری در بازار مسکن
  • آخرین وضعیت متقاضیان تسهیلات مسکن در این بانک مشخص شد